Замазки на подове

Защо замазката е важна?

 

Замазката е много важна част от строителството защото тя служи за основа и фундамент на същинските строителни дейности. В повечето случаи качествената замазка повишава комфорта на самото жилище и служи за изолация. Обикновено тя се покрива с някаква настилка. Качествено реализираната замазка предпазва от различни въздействащи върху дома фактори на средата и не позволява да прониква течение, влага, мухъл и други. Подовите замазки за много важни защото напоследък изискванията към тях постоянно се повишават, те от своя страна служат за основа на поставянето на много скъпи материали като например на ламиниран паркет или висококачествен дъбов паркет. Ние сме специалисти в изготвянето и поставянето на замазки, които се отличават с устойчивост и здравина. Качеството, което постигаме при поставянето на всякакъв вид замазка, независимо от състоянието на пода е гарантирано и проверено. Можете да разчитате на нас, когато имате нужда от идеалната подова замазка, независимо от големината и бъдещото предназначение на помещението.

 

Работим бързо и коректно

 

Ние много добре знаем, че за клиентите ни е много важно да изпълняваме нашите задължение с необходимото качество, да работим бързо и коректно и да спазваме всичките си обещания. Това важи в сектора на строителството в пълна степен заради голямата конкуренция и повишените изисквания. Ето защо ние пристъпваме с необходимата отговорност при полагането на подовите замазки. В момента на пазара съществуват различни строителни смеси за подови замазки, които са много качествени и са готови за използване. Ние ще Ви помогнем да изберете най-удачните сред тях в зависимост от конкретната цел на замазката.
Изпълняваме с еднакво качество и прецизност всякакъв вид подови замазки. Можем да изпълним за Вас обикновена циментова замазка за невзискателни помещения, саморазливна замазка, която се нивелира сама в зависимост от наклона на пода и количеството и. Този тип замазки са много актуални и се прилагат за големи промишлени помещения, като осигуряват твърдост и надеждност. Тяхното изпълнение е сравнително лесно и бързо, а гаранцията им е голяма. Изработваме т. нар. замазка на двоен или повдигнат под, а също така и можем да повдигнем нивото на пода чрез способа на сухата замазка.
Всички тези конкретни предложения ще Ви даде възможност да изберете
най-удачната замазка точно за Вашите нужди. Много важно е когато се подготвя замазката за под сместа да е хомогенна за да се получи еднакво полагане по всички части на пода. Ние разполагаме със съвременна техника и знания да направим това, така че да постигнем идеалната повърхност на пода и тя да послужи като добра основа за последващите строителни действия.
Ние работим бързо, икономично и сигурно. Поставяме замазките за подове коректно и умело, така че да не са налага повторно полагане.
Добрата замазка е идеалната основа
Знаейки, че всичко започва от качествената подова замазка, ние влагаме истинско старание, когато работим по нея. Използвайки най-добрите материали за замазки, които в момента предлагат на българския и международен пазар, ние се стараем да задоволяваме изискванията и на най-капризните ни клиенти, независимо дали става въпрос за промишлено, гражданско или друго строителство, частен дом или производствено хале. Това гарантира високото качество на работа и дълготрайността на подовата замазка.

Безплатен оглед и консултация

За да вземем най-правилното решение за строителните или ремонтни дейности на обекта, ние ще направи обстоен преглед и ще се запознаем с предварителното му състояние. Ще Ви консултираме по всички теми, които Ви вълнуват по отношение на предстоящите дейности и заедно ще вземем решението за тяхното практическо изпълнение. По този начин ние Ви гарантираме пълна прозрачност и коректност по време на строително ремонтните дейности и Вие ще се напълно наясно какво точно и по какъв начин ще се случва с Вашата собственост.