Оформяне на ниши и джобове за скрити осветления

Работим бързо и качествено

 

Специалистите твърдят, че чрез способа на сухото строителство, изграждането на ниши и джобове за скрити осветления не е трудна работа. Необходим е обаче опит в работата с гипсокартона и знания за самото разпределение на тези важни елементи в жилището. Обикновено това става успоредно с изграждането на окачения таван, където предварително се преценява по какъв начин ще бъдат разпределени отворите и джобовете, така че да се изгради наистина ефектно осветление, което да създава необходимия комфорт и стил.
Обикновено окачените тавани изпълняват основно декоративна функция. Те дават възможност в тях да се оформят различни по големина, размер и местоположение ниши и джобове, където да се изгради скритото осветление. Ние притежаваме всичко необходимо за да заявим, че можем да изпълним и най-трудната задача в този вид строителство. Притежаваме нужния опит по отношение на оформянето на гипсокартона и много добре знаем как окачения таван може изцяло да промени визията на съответното помещение.

 

Скритото осветление придава лукс на всяко помещение

 

Ние можем да обработим така гипсокартона, че да се получат наистина изненадващи по своята оригиналност варианти за скрито осветление, като внимателно оформяне нишите и джобовете. След като направим първоначалния оглед и се запознаем с идеите на клиента за скритото осветление, разположено на окачения таван, ние правим самата схема като внимаваме да няма препокриване в електрическата верига. Притежаваме достатъчно знания и умения в тази област и тъй като работим много отговорно, не допускаме грешки. Вие ще останете наистина доволни от нашата експедитивност. Можем да изпълним всякакви нетрадиционни заявки за скрито осветление на окачения таван, независимо какъв тип е той и колко сложно е изграден. Работим внимателно и не допускаме неточности, каквито са относително често явление при изработването на ниши и джобове. Тъй като имаме опит в изпълнението на всякакви окачени тавани, ние можем много добре да преценим как да бъдат разположени джобовете и нишите, с каква форма да са те и какъв ефект да бъде постигнат.

 

Ще Ви помогнем да направите дома си неповторим

 

Всяко модерно помещение, независимо дали това е домът Ви или работният Ви офис, се нуждае от освежаване и комфорт. Едни от най-оригинално изпълнените решения в това отношение са нисшите и джобовете, къде то се поставя ефектното скрито осветление, което помага за релакса и забавлението. Ако искате помещението да има завършеност и наистина да му се наслаждавате, то това е задължителното условие. Ние можем да Ви улесним в огромна степен като изпълним за Вас всяка поръчка, касаеща създаването на декоративно осветление на окачения таван. През последните години това е неизменно желание на всеки клиент защото наистина създава уют и променя помещението. Доверете се на нашия опит и професионализъм. Екипът ни от майстори много добре знае как да направи така, че наистина скритото осветление, което изгражда, да бъде много въздействащо и впечатляващо. Чрез системите за сухо строителство изпълнението на подобни задачи са все по-лесни и бързи. Ние гарантираме дълготрайност и перфектен външен вид. Това е едно от
най-използваните приложения на гипсокартона – за направа на окачени тавани с ефектно осветление. Ние можем и знаем как.

Безплатен оглед и консултация

За да вземем най-правилното решение за строителните или ремонтни дейности на обекта, ние ще направи обстоен преглед и ще се запознаем с предварителното му състояние. Ще Ви консултираме по всички теми, които Ви вълнуват по отношение на предстоящите дейности и заедно ще вземем решението за тяхното практическо изпълнение. По този начин ние Ви гарантираме пълна прозрачност и коректност по време на строително ремонтните дейности и Вие ще се напълно наясно какво точно и по какъв начин ще се случва с Вашата собственост.