Предстенни обшивки от гипсокартон

Този метод на изолация има значителни предимства

 

Методът на облицоване, известен като предстенна обшивка на гипсокартон при редица случаи има немалко предимства пред директното залепване на плочите. Той е препоръчителен, а често и единствено възможен, когато стените са силно неравни и криви – нещо, което често се случва при ремонт на стари сгради.
Облицовката се монтира върху добре подравнена носеща конструкция, която може да бъде изцяло независима от стената зад нея. Друго съществено предимство на предстенната обшивка е, че позволява зад нея да се създаде достатъчно широка кухина. Това е необходимо, защото постигането на ефективна звуко- и топлоизолация е в пряка зависимост от дебелината на изолационния материал.
Прилагането на предстенна обшивка дава много по-голяма свобода при избор на дебелината на изолацията и вида на използвания материал. Този е един от начините за направа на вътрешна топлоизолация на сгради, при които външна не може да бъде поставена.

 

Работим бързо, качествено и коректно

 

Ако ни се доверите, ние бързо и качествено ще изградим за Вас чудесни предстенни облицовки от гипсокартон, които ще Ви служат дълго време и няма да се налага да се занимавате с тази специфична част от мокрите помещения на дома Ви. Ние знаем как да работим така, че клиентът наистина да остане доволен след като види свършеното. Притежаваме доказани майстори в работата с гипсокартон, на които можете да се доверите напълно. Те ще решат завинаги проблемите Ви с изолацията чрез метода на предстенните обшивки с гипсокартон.
Предстенната обшивки с гипсокартон предоставя отлични възможности за прокарване на различни инсталации – електрически или тръбни, включително и за вертикалните водопроводни, отоплителни и канални тръби и канализационни щрангове. Монтирането им става несравнимо по-лесно в сравнение със зазижданите в стените тръби, да не говорим колко по-безпроблемна е тяхната подмяна или ремонт, защото тук къртенето и последващото изкърпване на стените са непознати. За осигуряване на достъп до спирателните кранове или други елементи от инсталацията в облицовката се оставят ревизионни отвори, които се затварят със специални капаци или вратички.

 

Доверете ни се и няма да сбъркате

 

В някои случаи по метода на предстенната облицовка се изграждат и шахти и кухини за прокарване на тръбопроводите, за скрито монтиране на касетата с казанчето за тоалетната чиния и др.
Вътрешната изолация на дома или на която и да е сграда е изключително важна. По този начин влагата, водата и неприятният шум нямата шанс да проникнат в дома Ви и да Ви създадат много грижи при опитите за тяхното отстраняване. Ние работим бързо и качествено и имаме богат опит в работата с гипсокартон и в изолационните дейности. Ето защо ако ни гласувате доверие ще останете очаровани от свършената работа. Притежаваме необходимите инструменти и техника с помощта на които гарантираме високото качество и бързината в дейността ни. Богатият опит който имаме в строителството ни помага да елиминираме всякакви грешки в работата си и по този начин повишаваме качеството и работим бързо. Сред голямото предлагане на строителни услуги е трудно клиента да се ориентира добре и да избере
най-оптималния вариант. Ние имаме стотици доволни клиенти и това ни дава още по-голямо самочувствие да заявим, че наистина разбираме от работата си.

Безплатен оглед и консултация

За да вземем най-правилното решение за строителните или ремонтни дейности на обекта, ние ще направи обстоен преглед и ще се запознаем с предварителното му състояние. Ще Ви консултираме по всички теми, които Ви вълнуват по отношение на предстоящите дейности и заедно ще вземем решението за тяхното практическо изпълнение. По този начин ние Ви гарантираме пълна прозрачност и коректност по време на строително ремонтните дейности и Вие ще се напълно наясно какво точно и по какъв начин ще се случва с Вашата собственост.