Монтаж на ламинат

Какво представлява ламинирания паркет?

Използването на ламиниран паркет като подово покритие през последните години са ползва с голяма популярност. Качествата на ламината бяха бързо припознати от голяма част от потребителите и вече много голяма част от домовете и офисите използват именно това подово покритие. Ламинатът е лек и удобен за транспортиране, поставя се относително лесно и може да се намери на много различни цени, като в долния сегмент стойността му е определено много ниска.
Ние можем да изградим за Вас много ефектна подова настилка, като монтираме ламинирания паркет, така, че той наистина да Ви служи дълги години. За да стане всичко това действителност е необходимо да изберем качествен ламинат. Обикновено той трябва да е с достатъчна дебелина за да може да издържи на натоварването. Това зависи от самото предназначение на сградата. Ако там постоянно има движение, натоварването е голямо и ламинатът трябва да е от по-дебелите.

 

Цялостен монтаж на ламинат

 

Предлагаме пълния набор от дейности при монтирането на ламинирания паркет, независимо от помещението. След като направим оглед, ние професионално и компетентно ще подготвим повърхността, върху която ще се монтира ламината. Тя трябва да е напълно суха, чиста и без никакви остатъци, включително и от други настилки. Ни ще я обработим така, че да бъде напълно готово за следващия етап от работата. Това е много важно за да се положат правилно подложките, които ще легне ламинирания паркет. Ние ще направим всичко възможно за да направим така, че ламинатът да може да „диша“ и да не се спарва. Това много зависи от подложката и от подготовката преди самото поставяне. Ако все пак старата настилка не може да се демонтира, ние ще почистим добре около ъглите и стените като направим малък прорез.
Разбира се ламинатът може да се монтира и върху старото покритие като бетонна замазка, паркет, теракот или дюшеме, но тогава здравината и гаранцията са значително по-ниски.

 

Ламинираният паркет е удобство

 

Ламинатът се наложи като най-удобното и евтино решение за подова настилка, който има универсално приложение. Специалистите в поставянето на ламинирания паркет, каквито сме и ние, много добре знаят неговите преимущества, но са наясно и с това какво е нужно той да бъде поставен сигурно и трайно.
За да бъде поставен качествено ламинатът, всеки майстор се нуждае от надеждни инструменти, с които да работи. Ние притежаваме пълната гама от модерни инструменти, с които монтирането на ламиниран паркет, освен че е лесно, е и много надеждно.
По време на работата е много важно паркета да прилепне добре към повърхността, за което главна роля играе качествената подложка. Тя поема денивилацията на пода и елиминира влиянието на остатъчни покрития.
Ние използваме първокачествени подложки, произведение от висококачествени материали и много добре знаем как да ги монтираме. След като поставим изцяло ламинираната настилка е необходимо да се проведат и завършителните мероприятия за цялостен монтаж.
Ние ще поставим первазите на ламинирания паркет, така че те да бъдат закрепени устойчиво и да не помръдват. Това е един от големите проблеми при монтажа на ламината – первазите, които много бързо се демонтират, а от там се влошава качеството на цялото покритие от ламинат.

Безплатен оглед и консултация

За да вземем най-правилното решение за строителните или ремонтни дейности на обекта, ние ще направи обстоен преглед и ще се запознаем с предварителното му състояние. Ще Ви консултираме по всички теми, които Ви вълнуват по отношение на предстоящите дейности и заедно ще вземем решението за тяхното практическо изпълнение. По този начин ние Ви гарантираме пълна прозрачност и коректност по време на строително ремонтните дейности и Вие ще се напълно наясно какво точно и по какъв начин ще се случва с Вашата собственост.