Шпакловки

Защо шпакловката е важна?

 

Шпакловката на стени е специфична дейност и за да се извършва качествено са необходими много опит, знания и умения.
Обикновено основното предназначение на шпакловката е да бъде основа за завършващото и най-фино обработване на вече готовата повърхност – стена или таван, поставянето на латекс или тапети.
Ние можем професионално, бързо и качествено да шпакловаме всякакви повърхности като им придаваме представителен вид, готови за последваща обработка. Притежаваме значителен опит в шпакловането на различни пространства и знаем как да направим това наистина добре.
Ако ни се доверите, ние ще изпълним тази важна дейност възможно най-качествено и професионално и гарантираме дългото и използване без да има никакви дефекти – така често срещаните шупли и пукнатини след боядисването.
Шпакловането на луксозни сгради изисква влагането само на качествени материали и използването на подходящи инструменти. С тази дейност не бива да се прави никакъв компромис защото шпакловката е основата на всяка повърхност и гарантира нейния дълъг живот. Това е и причината, когато имате нужда от качествена шпакловка, да се доверите на професионалистите.
Работим бързо, професионално, отговорно
Преди да започнем същинската работа ние ще направим оглед на обекта за да преценим кой тип шпакловка ще е най-подходяща. Винаги постъпваме така за да можем да работим качествено и резултатът да е възможно най-добрия. Нашият екип е съставен от професионалисти, които имат богат опит в шпакловането и много добре знаят как да го извършат качествено и в срок. Гарантираме спазването на поетите ангажименти, работим бързо и чисто, като влагаме най-добрите материали.
През последните години в шпакловането навлязоха много нови съвременни материали и технологии. Те не само улесняват работата, но и вдигат качеството и.

Вече по-много лесен и бърз начин може да се подготви качествен разтвор за шпакловка, като не се изискват кой знае какви усилия. Прецизните инструменти, които ние използваме, помагат допълнително в тази дейност.
Ние използваме най-новото и съвременно при шпакловането и това дава своите резултати – изключително гладка повърхност в различни нюанси на белия цвят, която заздравява основата и може да действа дори водоотблъскващо, когато има нужда от това.

 

Какъв тип шпакловка да изберем?

 

Подготовката на добрата основа преди шпакловането е изключително важна. В това отношение Вие можете да ни се доверите напълно, защото много добре знаем кога шпакловането се получава наистина качествено. Когато шпакловаме придаваме реална гладка повърхност, независимо дали става въпрос за под, таван или стени. Шпакловъчния процес изисква време и сериозна предварителна подготовка. Това гарантира качеството и дълготрайността на шпакловката, която ако подаде бързо е необходимо не само да се шпаклова мястото отново, но и да се боядисва допълнително или да се залепят нови тапети. Това е свързано с много време и средства. Ето защо качественото шпакловане гарантира не само дълготрайна устойчивост, но и липса на ангажимент към помещението в течение на години напред. Материалите, които използваме са пригодни за съвременните тънкослойни и прецизни шпакловки, които са подходящи за влажни помещения и имат много високо качество и дълга гаранция. Те са опаковани в съвременно полиетиленово фолио, което ги защитава напълно от външната среда и им гарантира качество и ефективност. С нас вие ще имате най-добрата шпакловка, която ще придаде съвършено различен облик на всяко помещение.

Безплатен оглед и консултация

За да вземем най-правилното решение за строителните или ремонтни дейности на обекта, ние ще направи обстоен преглед и ще се запознаем с предварителното му състояние. Ще Ви консултираме по всички теми, които Ви вълнуват по отношение на предстоящите дейности и заедно ще вземем решението за тяхното практическо изпълнение. По този начин ние Ви гарантираме пълна прозрачност и коректност по време на строително ремонтните дейности и Вие ще се напълно наясно какво точно и по какъв начин ще се случва с Вашата собственост.